14 Ekim 2010 Perşembe

ev hali;)

    blooooogum:):)
         bulaşık yıkarken aklıma evin  benim için ne kadar önem arz ettiği geldi düşündümde insanın evinin olması bambaşka güzel birşey olsa gerek yani burda evden kastım kendine özel diğer insanlardan uzak içeriye girdiğinde dışarıyla bağlantın kalmayan bir bina;) herşey senin isteğine bağlı evinde ister gül ister ağla kimsenin haberi olmuyor yan odadakinin bile! aslında bazen yalnız kalmak ister ya insan yada aile dışında kimseyi görek istemez odanın kapısını kilitlersin filan:D  yalnız kalmak kendini hesaba çekmek güzel birşey tabi hakkıyla yapabilene hakkıyla derken iyi yönde birşeyler anlamak:)
       derler ya dört duvar arasında olan bu dört duvar arasında kalır evde kavgada olsa orda kalmalı gerçi binaların sağlam yapılmadığından mıdır nedir apartmanlarda oturmak bir eziyet aşağıdakilerin ne dediklerini gaaaaayet net duyabiliyorsun bunun yanında bizimkilerde gidiyordur işte o zaman öznellik yitiyor!
       işte öyle aklımdan bunlar gerçi gerçi birileri gibi mumlar bizimle henüz iletişime geçmemiş olsada;)

  

6 yorum:

  1. Mumlar derken üstadım... :)

    YanıtlaSil
  2. hayalin derinliklerinin yazısına istinaden;)

    YanıtlaSil
  3. Benimde böyle buna benzer bir ev hayalim var...
    Bende kimsenin bilmediği bir yerde, ahşap gecekondu bi evde vakit geçirmke istemşimdir hep niyeyse... Öyle ortamlar çeker beni içine. :)
    Teşekkür ederim ya görünmez kalem; Bi dene senlede konuşur elbet mumlar ya... Abartılı bir durum yok yani, senin güzel görmen... :)

    YanıtlaSil
  4. belki orada kendini bulabileceğin için olabilirmi;)

    YanıtlaSil
  5. Küçük bir ev, iyi bir eş, bapçesinde kranfillir isterdim vakti zamanında..

    YanıtlaSil
  6. vakti zamanında derken ?
    şimdi istekleriniz değiştimi?

    YanıtlaSil