21 Ekim 2010 Perşembe

hevesimin kursağımda kaldığı an!

       tekrar tekrar yeniden yeniden ben:)
  araya zaman  girdi.Haftasonu misafirler vardı,bana bilgisayar düşmedi açıkçası:P Sonrada aklımdakileri yazasım gelmedi bende yazmadım.  
    Dün baya çetrefilli bir gündü benim için... sabah Derse geç kalıyordum neyseki az bir arayla geç kalmamış oldum;)
   öğlen bi msj: dersin varmı - evet var dedim -arkadaşım sinemaya gidelim dedi benimde tamam diyeceğim tuttu.Normalde pek heryere gitmem.Olacak ya neyse ben evet dedim demesine ama bi yandanda düşünüyorum nasıl evet dedim diye:D Bi arkadaşım geldi öğle arasında onla konuştuk. Bizim konuşma 4ü buldu:/ dersede giremedim! morali bozuk diye konuştuk o arada ağzımdan kaçırdım sinemaya gidicez sende gel dedim aslında ağzımdan kaçırmak değilde morali bozuk ya belki keyfi yerine gelir filan diye düşündüm sinemaya gideceğimiz arkadaş için sorun olmaz sandım ama yanıldığım yer [çatırt] morali bozuk olan erkek arkadaşıyla gelecekti diğeride erkek arkadaşıyla arası bozuk olduğu için canı istemedi kaldımmı ben arada :( güya ikisininde gönlünü yapcam biraz elime yüzüme bulaştırdım neyse:(  morali bozuk olana durumu anlattım böyle böyle dedim onunla ayrıldık diğer kızla gittik yemek yedik birazcık azar işittim:/ RED adında bir film vardı onu seçtik seçimimizde isabetli olmuş ki ikimizde hem çok beğendik hem çok eğlendik :) ekşın sevenler gitmeli;) CIA dizilerini sinemasını çok sevdiğimi farkettim yuppii bütün film boyunca waow kelimesi ağzımdan düşmedi o cam kırılma sesi hele;)  sonra biz sinemadan güle oynaya çıktık tabi:) bende hemen eve geleyim bir an önce bunları bloğuma yazayım diye nasıl heveslendim nasıl heveslendim eve bir geldimki:( net yok:( dedim bi kaydedeyim bi de yorgundum zaten sonra dedim bugüne yazmak nasip oldu:):)

3 yorum:

  1. Çok duyarlısınız. Aynı zamanda sorumluk duygusu taşıyosunuz. Bizi bilogda yazısız bırakmıyorsunuz. Anlatımınız da güzel. keyifleniyoruz doğrusu.. yüreğinize sağlık..

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim
    açıkçası anlatımımın çok güzel olduğunu düşünmüyorum:)dahada geliştircem inşallah;)
    elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum yazınca sanki keyfim yerine gelio;)

    YanıtlaSil
  3. Güzel güzel gidiyorsun...Nedir durgunluk ya..Bak bana ben duruyomuyum ! :P

    YanıtlaSil